!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OM DU TROR DU KAN BEHANDLA MIG SOM EN TJEJ PÅ 5 ÅR SÅ HAR DU FEL!! VI ÄR BÅDA VUXNA MÄNNISKOR MEN DET VERKAR DU INTE FATTA!! SÅ VISA DEN JÄVLA RESPEKT EN VUXEN SKA HA SÅ SKA JAG ALLT VISA DEN TILL DIG!! ENLIGT DIG GÖR JAG BARA FEL FEL FEL FEL ELLER? VET DU HUR DET KÄNNS ELLE? :S

SLUTA TRAMPA PÅ MIG FÖR FAN. JAG TÄNKER INTE SPELA NÅGON LITEN ÄNGEL LÄNGRE! SKITER I VILKET!

Hmm...

Ska fan träna 2 timmar. Jävla fitt-skräpmat.

September 17

Goddagens. Nu ska jag upp på benen, ska dra o fixa en sak i stan, slösa lite cash.. Sen dra o svettas. Behövs för fan!

De är vad jag ska göra.

September 16

Shit pommfritt! Nu har jag slutat, och är helt döende typ av mina sömniga ögon. Min trötta armar och 200 ben..
Men ska in o afroa mig lite med Hanna o Johanna, sen snabbt hem, in i duscha o sen fixing trixing, sen blir det Barcelona mot Inter. Hoppas på STORT jubel, men ett litet går bra med!


Rosa helikopter..

Hannas favorit just nu I think.. Ska sova nu, upp klockan 05.45 något sånt.

Kommer nog gå repeat imorgon så vi vaknar till.. HAHA.

"Ligger vaken i min säng mitt i natten och drömmer om dig
Jag har känt att mina drömmar sviker mig
Ligger ensam i mitt rum bara längtar och tänker på dig
Åh jag vet vad jag vill
Jag vill upp till himlen en gång till

I en rosa helikopter
Ska jag flyga hem till dig
I en rosa helikopter
Ja då flyger jag till dig varje dag
I en rosa helikopter
Hela vägen hem till dig
I en rosa helikopter
Ja då flyger jag genom stjärnorna till dig"


Och nej vi ser inte ut så.. Haloween för 2 år sen :)


Svart tunga borde jag ha!

DESSA ORD PASSAR LIKSOM INTE MIG NÅGONTING ALLS!!! ARRRGGGGHHH.....



Nu ska vi se vad detta kan bli för något.. Haha, nemen helt serriöst nu får jag sluta med dessa fula ord
  • Kuk
  • Fitta
  • Fan
  • Fittfitta
  • Kukfitta
  • Helvetes fitta
A ni förstår innebörden, jag borde ha en jävla svart tunga!! Vad håller jag på med? Det är ju sinnessjukt. Men det blir så när något krånglar, något som går åt.. ja just Helvete. Typ man tappar något. Sminket blir emo-style. Hmm det funkar inte på jobbet. A you name it liksom. Dåligdåligt.

Och inte nog med det, jag har lärt Hanna orden. Att denna fina vackra kvinna ska bli svart om tungan med. En incident senast idag, Hanna dansar och något blev fel, hon skriker Kuk, hon dansar vidare, något blev fel, hon skriker Fitta, och frågar sin partner, HÖR DU VAD JAG SÄGER? hon måste vara chokad över sitt ordspårk.. Stackarn. Att hon ska bli så påverkad av mig.. Får sluta vara sån hemsk tuff förebild =) Haha ne driver. Men ska nog nypa mig själv stenhårt i armen ( där det gör ont ) varje gång jag säger något fult. Måste bli en fin dam...

BTW.. Jag SUGER ju på Svenska ord. Dessa långa gamla orden, hemskt dåligt förråd där!  Det är vad jag ska lära mig istället.

Lärde mig ett precis incident, trodde man skrev exident.. Lyckat.

September 15

Haha detta börjar bli skräll nu, vad kass jag är på bloggen. Men har inte hunnit liksom.

Igår var jag inte hemma förens 10 på kvällen, och då kollade jag tv, sen orkade jag inte, var för trött.
Idag började jag vid halv 10 men åkte 7. Tränat sen kommit hem. Så inte mycket mer helt enkelt :)

Just nu kollar jag på idol. Dem är skitbra än så länge. Vill med ha en sångröst.. Tråkigt. Men får väl göra en Mariah Carey och dra i stämbanden lite.

För övrigt så mår jag väl bra, trött men bra. Fått suget för att träna igen. Hade inte det de senaste dagarna, men det var ju helg o så.. Jaja tjattjat.

Sen vill jag även nänma att som många kanske vet, stjärnan i Dirty Dancing är död.. Patrick Swayze.
Tråkigt är det. Känns som kändisarna man älskar börjar försvinna nu på rad.. Får hoppas det inte sker.

Nepp nu ska jag kolla klart på idol! =) Gävlegävlegävle! haha

September 14

God morgon.

Igår var kass uppdatering jag vet.. Men det krånglade igår så jag hoppade över det, sen kom jag hem sent nog för att jag ville sova istället.

Jag ska snart dra och jobba. Känns.. sådär.. typ. Men vad ska man göra liksom. Kommer bli dålig uppdatering nu med. Men ska göra det när jag kommer hem sen i alla fall.

Något nytt? Ja! Jag har för första gången kunnat måla manikyr på mina naglar. haha. Är nagelbitare. Men nu har jag varit borta från det ett tag. Kände inte längre för samma bakterier som i en toalett. Känns bra!

Och idag är det 100 dagar kvar tills julafton. haha sugna på snö?

Hepp måste ta på mig nu och sticka iväg. Pussssssss

September 13

Hej bloggen!

Idag sov jag till halv 4 ungefär, skulle kunna sova mycket längre men blev väckt för middagen var klar och att jag måste gå upp och fixa mig om jag ska med på fotbollen.

Så det är vad jag gjort och ska göra! Jag åt precis middag. Och ska nu fixa mig för vi ska iväg och kolla när Skövde AIK spelar.

Igår var det ju en skön kväll hos min syster igen.. Vi drog runt halv 6. Men allt började med att jag vakta ganska tidigt igår, men låg kvar i sängen till halv 10 på kvällen drygt.. det var sååå skönt, men ack vad seg jag blev sen hos Jennie. Under dagen hade jag bara nördat vid datan och kolla två fotbollsmatcher, där Barca vann och Real vann. Sen duscha jag, och fixa mig, och drog till Falköping för att hämta min fulla syster. Jag hatar verkligen att åka den vägen mellan Skövde och Falköping. Jag kan ju inte vägen direkt så var fullt koncentrerad alltså! En bil tvärbromsa mitt på 100-vägen så jag och en annan bil var tvugna att byta fil för att inte krocka, men det är ju ett stängsel där med som man var nära av hur man svängde. Jävla fjant. Sen lite längre fram ligger det skitstort djur på vägen. Då så klart började jag bara tänka, när kommer älgen fram in i min bil? Men jag klara mig. När vi va tillbaka i skövde igen drog vi till pappa och Johan. Min bror mår bättre, så skönt att se. Haha han är ju rolig när han sätter sig. Sen hämta vi pojkarna som hade festat och drog hem och tog de lugnt hos Jennie.

Japp det var min gårdag!

Men nu tjatar dem att jag inte kommer hinna, så måste sticka! Vi hörs sen.


Projekt dag 12 - träning och hälsa

Okej okej, idag är det lördag vad innebär då? Jo godisdag. Det är vid sånna här tillfällen jag kallar mig barn istället för vuxen ;) haha. Så ska nog unna mig lite godis. Haha en sak till! Vi gjorde hemmagjord pizza idag. Det var grymt gott! Sånt gör man ju inte så ofta så. Men ack vad jag blev snabbt mätt. Åt kanske en fjärdedel, så vill ni ha J'specialle aka cappriciosa. Hör av er! haha, men i alla fall.



Jag ligger kvar på samma vikt som jag vägt de senaste dagarna. Eller man pendlar mellan 4-5 kg hela tiden. Men man väger olika hela tiden.. Sen så ska jag köpa en digitalvåg så det blir mer exakt. Idag ska jag inte träna, idag blir det fetisdag. Kanske, OM jag köper godis, det är inte säkert, för jag ångrar mig säkert. Men imorgon blir det träning på morgonen. I alla fall vad jag bestämt nu =) För idag har jag vilat ut mig. Så det blir det imorgon!

Så, så ligger till än så länge. Känns bra. Men låååångt kvar. Och långt kvar till jul. Vad jag menar, Det är långt kvar tills jag är klar, men det är även långt kvar tills jul så jag har tid på mig! =)

NU Andra halvlek mellan Barcelona - Gestafe! Mållöst än så länge. Zlatan hade en chans, men annars tycker jag Gestafe har ägt matchen... Men nu ska vi visa Gestafe vilka som äger ;)

Heels, välkomna hem!

I loooooov'em!!


Och där passar dem ju bra! I hyllan bland favoriterna =)

Jag älskar min lilla goding

Nu snackar jag om ju självklart om min K800i krigarmobil.. haha. Det visste ni väl?



Haha ja så ser den ut! Fick den i början av år 2007. Har älskat den sen dess. Jag lovar och kan säga, det finns fan ingen mobil som kan stå ut med så mycket som den gjort! Den mobilen vill jag se i så fall.
  • Jag har tappat min mobil ett antal gånger som ni kanske ser på alla miljoner repor.
  • Jag har tappat min mobil i en jäkla djup vattenpöl, mobil bubblade, men funkade galant när jag tog upp den igen, ingenting märktes. Helt galet.
  • Som alla andra touch o skittelefoner haha cpar dig sig inte, hakar inte upp sig!
  • Jag har även tvättat den när jag tvättade mina händer en gång när jag var ute. Full som man va märkte jag ej att den låg under kranen. Men visst kunde jag ringa och smsa samma kväll? Of course.
  • C-knappen och Meny-knappen är borta, men kan man använda dem ändå? Självklart!! =) Juste Snabbmenyn-knappen är med borta där ja, men den går med använda! haha
Säger bara det, den funkar i vårt och torrt! Äkta krigarmobil. Hur ska man då sluta älska den? HAHA

Men visst jag vill ha en ny mobil, en hel. Men jag tvivlar hela tiden, för att jag vill inte lämna denna telefonen, jag är så fäst vid den. Sen vet jag inte om det finns någon som funkar lika bra, för jag orkar inte med mobiler som måste lämnas in på lagning var fjärde vecka. Skäms ju inte ett skit för den, är stolt över den.

Så den får nog hänga med ett tag till, om inte jag får knäppet och köper en ny S Ericsson. Det enda. För är rätt sugen på W995. Musikmobilen, kan va bra o ha när man tränar, musik i öronen. För mitt batteri är kasst på den mobil jag har  ( de enda minus ), så kan ju inte lyssna länge innan den dör.. Stackarn.

Hepp, nu låter det smörigt haha!

September 12

Hej bloggen!

Jag har blivit väckt flera gånger nu under morgonen, så jag har ingen lust att stiga upp. Ska ligga kvar i min säng tills middagen serveras! Mina ögon har inte vaknat än, mina ben känner inte för att vara uppe och gå. Och min säng säger ligg kvar en stund till, så det är väl det jag får göra. haha.

Igår gjorde jag inte direkt något på kvällen efter träningen. Jo jag åt ju och spela lite cards med mamma och Tommy. Sen lite senare drog jag ut för att träffa några sköna polare. Sen drog jag hem och sov. Decka ganska fort så att säga!

Idag då.. hm.. jag är lika seg, om inte värre än igår. Så idag får jag se vad jag orkar med. Jag ska i alla fall träffa Jennie plus folket (tror jag) ikväll i alla fall, men Jennie är ju säkert :) Men innan dess är det många timmar. Känns lite passé när det är helg att typ sova bort den.. Men Hanna hade ett bra erbjudande till en filmkväll, hakar nog på det. Vad som känns just nu i alla fall =)

Hur kan man vilja gå upp ur denna stora dubbelsäng? Bara slappa hela dagen framför tv? Muuuums..
Visserligen har jag ju gjort om mitt rum nu! =) Ser inte alls ut så längre.. Bilder kommer snart.


HAHA mina otroligt fula headrar jag gjorde häromdagen!





http://1.bp.blogspot.com/_yegMQcW6Agc/SmTR1IruOFI/AAAAAAAAAi0/udhn76jxU0A/s200/Ostb%C3%A5ge http://1.bp.blogspot.com/_yegMQcW6Agc/SmTR1IruOFI/AAAAAAAAAi0/udhn76jxU0A/s200/Ostb%C3%A5gehttp://1.bp.blogspot.com/_yegMQcW6Agc/SmTR1IruOFI/AAAAAAAAAi0/udhn76jxU0A/s200/Ostb%C3%A5ge ostbågar kanske? HAHA

Jag har

jag har slutat jobba
jag har tränat
jag har dansat stepp
jag har svettats
jag har ätit tacos
jag har bitit mig i tungan
jag har FÖR LITE SKOR, så fick ett par idag
jag har en ful utväxt
jag har för stora bröst
jag har inget att göra
jag har chansen att göra saker
jag har tröttnat nu
jag har skrivit det sista jag har

jag har lagt in en bild
jag har blåa ögon
jag har inte glasögon
jag ser ut som en åsna


September 11 - olyckans dag!

Hej. Sen uppdatering idag igen! Men så blir det ibland.

Idag är dagen då det värsta kan hända enligt mig. Jag hatar 11e september!

  • 11 sep 2001 - World trade center.
  • 11 sep 2005 - Anna Lindh
  • 11 sep för 250 år sen, Skövde brann ner till grunden!
Man tänker vad ska hända idag? Än vet jag inget direkt, men var det idag som min bror skulle åka till akuten och inte igår skulle det fan vara creepy. Men natten tills idag lite runt 1 strax efter vi drog från akuten, kommer det in en kille som blivit knivskuren. Det är hemskt. Denna dag. Ingen vet vem han är. Han som kom in. Dem vet inte vem som skjutsa honom heller. Så kan det gå på denna dag.

Visst, jag o Hannisen hade la lite otur på jobbet. Men inga större grejer. Jag bet mig i tungan under träningen. Jaa.. det är väl vad som hänt mig så sett.



September 10

Hej bloggen! Har faktiskt inte varit tillgänglig fråns nu idag...

Har jobbat men fick avbryta för att tillbringa hela kvällen på akuten. Tänker på dig älskade bror. Älskar dig.

Har ingen lust att skriva något mer för idag.. Kör imorgon istället.



Godnatt.

Nu ska det bli låååångt hår!



1. Klipp inte för mycket
Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 3-4 cm kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om.

2. Behandla ditt hår som ett ömtåligt plagg
Ett hår som går ned på halva ryggen är skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i spets eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst
genom det?

3. Borsta aldrig blött
Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar.

4. Rengör regelbundet
Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

5. Fläta håret
Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker,  exempelvis vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

6. Välj rätt accessoarer
Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

7. Använd schampo med måtta
Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

8. Undvik fönen
Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Tänk på maten
Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

Källa: improveme.se

11 h på jobbet blev det..

Känns gott och vara hemma nu, ligger i min säng och vilar och väntar på att idol ska börja! Wiie!

"Money, money, money..Must be funny..In the rich man's world" :)

Tatueringsdax!

Är sugen på dessa men det är jag väl ensam om? Är dem något fina? Visst stjärnor kanske är såååå 08 och sååå omodernt, men det har en sjukt stor betydelse för mig så därför vill jag göra det.

Men vet ni något annat som är fint annars? Jag har ingen fantasi. Men gillar i alla fall dessa lite.. Och ja, jag vet att den till höger kanske är lite "intim", för jag vet knappt själv hur jag kommer ligga eller något om jag skulle göra den. Men jag har sett denna tatto och jag tyckte om den på det stället, så då får det ju bli så! =)




Nepp, nu ska jag hämta Hannisen!! =) pusssssss o ha en bra dag!

September 09

Tidig Godmorgon!

Gud vad trött jag var när jag vaknade för ett tag sen, jag vill bara ligga kvar under det varma täcket och somna om. Men istället får man kämpa och gå upp i det kalla rummet, buuhuuu.. Men nu är jag ganska pigg :)

Snart drar jag iväg på jobb, får se när jag slutar ikväll. Men det blir ett myyyyyycket långt pass! Så skicka gärna något sms haha! Kan behövas.

Just nu äter jag frukost, inte så gott, för tidigt för mig, men det ska ätas upp!

Ja jag ska nog inte göra något speciellt mer efter jobbet idag, blir nog att bara ta det lugnt, sova tidigt och gå upp för nytt jobb. Känns ju kul, haha men det är vad jag behöver för att orka imorgon, är för seg nu.

Träningsvärk i vaderna med, det är ganska jobbigt tycker jag, det typ smärtar när man går. Hepp ska sluta klaga nu!
Så vi hörs sen när jag kommer hem! Kommer bli dåliga uppdateringar nu!

Puss hej!

Ser man på...

Mer kg är borta nu när jag vägde mig precis! Det lönar sig att träna! Nu får man motivation till att fortsätta :)

Wellwell, vi var ju på step förut, grymt kul var det! Tur jag gick! Det ska verkligen bli något jag fortsätter med, typ dans fast du "steppar" upp på en platta? haha, hur ska man beskriva? Men det var redigt najs i alla fall.

Nu på kvällen var jag nere hos min syster med massa folk och spelade kort. Det var trevligt :) Dock sa jag nästan ingenting, men det finns ju en orsak.. Jaja de va kul att bara sitta och lyssna :)

Nu måste jag sova, ska börja klockan 7 imorgon, ska nog köra 12 timmar eller något.. Så hade behövt mer sömn men jag är inte mycket för att bara lägga mig och sova, det tar tid. Men nu skka jag försöka såå..

GODNATT ALLIHOPA :D

Projekt dag 8 - träning och hälsa

Japp, dag 8 då.. Jag har redan cyklat en mil på morgonen, men ska in och köra steps nu. Får se hur mycket jag orkar med, för sov inte bra inatt så är seg som attans idag! =) Men jag tror inte jag kommer träna imorgon och på torsdag så det får bli det passet med idag! Är väldigt förväntansfull, tror det kommer vara riktigt jobbigt haha..

I alla fall, vågen visar mindre hela tiden. Men det är ju dem extra sommarkilorna jag lagt på mig så inget från min norrmala vikt! Lite tråkigt, att man lagt på sig o måste gå ner dem först... Blä!

Frukost och middag är klara med, blev macka, flingor, potatis och chibapchichi haha eller hur man stavar!

Men ska ha två vilodagar sen. I alla fall som det ser ut nu. Ska bli lite skönt så kroppen får återställa sig.

Vet inte vad jag ska skriva mer.. Så slutar väl här.

September 08

Godmorgon söta små läsare!

Jag skulle ju som jag skrev igår börja jobba klockan 7, men det blev ändrade planer så får se om vi börjar senare idag, eller om vi börjar imorgon! Hmm, stort jobb på gång! Så nu är jag hemma och tar det lugnt, ska äta min frukost i lugn och ro. Vad gör jag mer? Jag är inne på facebook och spelar Farmville, grymt populärt ganska töntigt spel, men går inte sluta spela det! haha..

Vi får se när det blir träning idag, antingen blir det gymmet, eller kanske ut och går, men ska måla mitt rum lite idag med så har ju mycket framför mig!

Måste be familia om ursäkt för mitt pmsbeteende igår, men hade sådan huvudvärk att jag orkade varken le, prata eller vara trevlig, haha, så snäll! Men men dem fattar nog.

Kanske börja på headern med..

Hepp, nu blir det frukost!

Godnatt

Nu ska jag sova! Upp klockan 6 imorgon typ.. Workwork.

Hmm.. Hårfärgen igen! Har även klippt mig själv till page där! 10 cm klippte jag då. Bra? =)

Hanna Svensson..

..Din lilla hamster, du kommer inte få någon chocklad ikväll hur mycket det ens vattnas i munnen på dig!
Tycker du ska sova nu så du orkar gå upp imorgon, för räääääzzerbilen med mig i står utanför dig 10 i 7!

Hihi

Värt inlägg jag vet, men behövde skriva av mig för stunden till min kära vän.

Älskar dig

IDOLIDOLIDOL IMORGON =D

Hon kommer visas imorgon! Åh hon sjunger så fint, smakprov? :)


Roast är kungligt!

Hahaha jag har fasiken inte varit på bra humör idag, då hjälpte verkligen det programmet! Haha vad kul det var! Stackars lille Björne, men han gav ifrån sig rejält sen haha!

" världens minsta brat står och spyr, nej det var ju Özz som kammat bak sitt könshår på pungen!" HAHA

Jävla humor jag har, men det är bara bra :D Missade du det? http://kanal5.se/roast

Älskar träningen!

Eller egentligen hatar jag att träna mest av allt. Men de senaste har jag verkligen kännt mig nöjd efteråt. Visserligen idag så mådde jag lite illa innan jag stack iväg och det fick lite konsekvenser, eller så var det jag som kämpa så! Haha för var helt slut efter passet idag, det var helt nytt, mycket jobbigare, så ibland kände man det skulle komma upp, men det gjorde det ju inte! Får hoppas hon kommer tillbaka någon mer gång.

När jag kom hem blev de dusch sen direkt ner i sängen, här har jag legat sen jag kom hem. Så skönt det har varit.
Idag ska jag sova tidigt för imorgon blir det jobb vid 7.00.. Inte så frestande för mig alltså, men det ska nog gå bra. Efter jobbet blir det gymmet igen. Det är skönt, för när jag är där, var det inte som förra gången, öste på typ 500-1000 kalorier per gång, utan nu kör jag lugnare och det gör ju att man orkar mer.. Och det blir ju inte tråkigt på så vis heller.. Får se vad som bjuds på imorgon!

Vad jag tycker är kul på gymmet är att det är så mycket olikt folk där. Det finns dem som är större men även dem som är pyttesmå, ändå blir miljön så bra. Man trivs, jag skäms inte. Man kan vara hur röd i ansiktet som helst, man kan låta när man tycker det är tungt. Ingen bryr sig. Så känns det i alla fall, fast det är lite småkul att höra när folk låter haha men det gör ju jag med!

Men måste skaffa mig ett par nya hörlurar till mobilen eller en ny mp3/ipod. För måste ha musik! Visst finns det musik där, men den kan ibland vara låg, det är ett minus för man måste bli pepp! Dunkmusik då som gäller! Jag brukar lyssna på hardstyle när jag är där, man får sån energi alltså!

Får kolla efter en sån:)

Projekt dag 7 - träning och hälsa

Okej okej! Då ska vi se.. Jag har mått illa under dagen idag men ska ändå försöka mig på att dra och träna afro. För har ingen lust att gå ut och gå idag. Det blir först top model sen drar jag nog dit! Skönt och svettas lite..

Det jag gick ner förra veckan är fortfarande borta, känns gott! Så nu hoppas jag det fortsätter neråt..

Frukost och middag har jag ätit nu. Räcker nog så!

Jag har inga stora mål direkt över hur mycket jag vill gå ner men. Kan vara kul att vara "smal" för första gången!
Men sätter inte upp några mål, för jag kommer bara bli besviken om jag inte når dem. Och jag vill ju inte gå ner för snabbt, för har till jul på mig. Så hmm, kan ju bli några kilo! =)

Jo ett mål har jag
: Jag vill ha mindre bröst, typ hälften av dem jag har.. Det skulle vara hur gött som helst.

Men skriver sen när jag kommer hem!

http://veramedflera.blogg.se/images/2008/brazil600_15334743.jpg
Så ser det nästan ut! Har ni aldrig provat? Gör det!

Pälsjackan!

Vet ni vart dem finns? Svart, klumpig lite längre päls är vad jag är ute efter, men hittar inga! Kommer dem in senare kanske? Måste ha måste ha! Fast fejk då, stackars djur..

Kan man bli snyggare än henne? Tror nästan inte det, en svart sådan skulle sitta fint.


Bild på Mary Kate.


September 07

Godmorgon!

Nu är ju dem flesta på jobbet eller i skolan, själv plågas jag och gå upp nu för att åka till tandläkaren. Känns så onödigt för det kommer bara ta 5 min typ. Så gick upp precis, håret står säkert åt alla håll, men vad gör de? Enbart dit jag ska sen hem igen! Så nu måste jag skynda mig lite faktiskt!

Hörs snart!

Och jag måste göra klart headern nu!! Men har ingen fantasi alls...

Dum puckad korkad sändning!

Håller helt med tv4nyheterna att filmen "överlevarna" inte skulle visas idag! Jag säger hela tiden att om jag får svininfluensan kommer jag dö, för har dåligt imunförsvar som helvete! Jag vågade inte kolla på filmen, skulle bara tänka mer då. Fan man blir ju rädd.. Så som det ökar nu var det ju perfekt gjort av tv4? Skam! Detta är även en serie på 6 delar, ska man behöva tänka på det varje söndag nu? Virus som virus?

"Brittisk dramaserie från 2008. Säsong 1. Avsnitt 1 av 6. Abby Grant och hennes make återvänder från sin semester samtidigt som en viruspandemi börjar spridas i världen. Samtidigt försöker myndigheterna hålla befolkningen lugn och få kontroll över sitautionen".

Nej fy säger jag! Sänd Svensson Svensson eller något istället!



En sak till.. Kollar efterlyst, så hemskt är det.. Dem visar repotage om det hemska som hände på Öland i sommras... Stackars alltså. Mycket tragiskt, tänk o vara med om det..
Även om Therese som blev mördad, sådan vacker flicka! Det är sjukt hur man kan mörda så... En oskyldig kyss hörde jag nu.. Mycket hemskt alltså...

Haha svenska var de ja!!

Hahaha jag garvar jämnt när jag säger/skriver fel!

"mitt utväxt" hade jag skrivit på utgånginlägget, haha, dålig humor jag har! :D Självklart vet jag att det ska va min :D Tack för påpekandet och ska vara mer noggrann nu jag lovar! =)

TOPSHOPdrömmen!!

Men har inte ekonomin för dem..... jag lipar nästan, mina drömskor! men åååh vill ha dem!!!!


Bakissmällan!

I helgen har det varit både upp och ner med saker. Ska inte gå in på något specifikt nu. Men det finns saker som man märker försvinner, som man vill ha tillbaka, saker man funderar mycket över. Glädjebesked. Drömmar. Ja, det mesta men helgen får 4 av 5 p.

Ibland vill jag bara flytta, komma bort, starta om på nytt. Känna om allt blir så mycket roligare och bättre. För just nu känns ju inte livet allt för spännande! Men men ska sluta deppa, har jag inte tid med!

Hmm, idag då eller igår, jag drack ingenting knappt, men ack vad full jag blev :/ Det va tråkigt. Men jag kom hem vid 12 och somna på en gång, men vaknade vid FEM! på morgonen... Still drunk, men spyan i halsen och allt bara snurrade, då just då ville jag bara sjunka under marken haha! Fy fan, och det är verkligen typ första gången jag mått såhär. Men det ska man ju med göra, inte sant?=)

Jag och mamma skulle ju måla mitt rum men det får vänta, så nu ser det ut som bajs här inne. Kalaset då? Jo min bror och Lisa kom först, sen kom dem sista en timma senare:) Det är alltid mysigt att träffas såhär tycker jag, fika lite tjöta lite! Trevligt sällskap. Det var hembakat som cola-maräng-tårta, chokladrutor o så:) Jag unnade mig en chokladruta!

Imorgon blir det träning igen, ska väga mig med och se om jag gått upp de jag gått ner.. Och imorgon blir det Projekt dag 7! har hoppat och skriva nu under helgen. Kändes skönast så.

Nu ska jag kolla på en film och mysa ner mig i sängen, för är fortfarande lite bakis! Myspys.

Men uppdaterar nog lite senare igen :)

För övrigt saknar jag mitt hår där, gillade det verkligen! Lockarna och färgen och allt!

September 06

Hej!

Idag kan jag säga er att det är första gången jag känner av baksmälla. Jag kommer berätta mer senare om igår och idag o så. Just nu är det kalas som gäller så jag måste gå ut till dem andra. Men jag återkommer lite senare med ny uppdatering! Ska försöka hålla inne spyan med! haha.


Utgång!

Nu sticker jag och Hanna till Orleys eller vad de heter hahah glömmer jämnt, och kollar Swes match! tar något gott och fortsätter sedan till pims! utgång på krogen blir det nog ej. Men vi sitter på pims iställer och tar något där med. Mycket skönare så :)

Hade bra så länge. Blir inget uppdatering på Projektet idag. Men som sagt -2kg, men dem går man la upp på alkoholen! haha!

Mitt utväxt är så snygg!!

Mörka ögon

Mina fina söta fräknar med! Ögonbrynen ser ut som hej kom och hjälp mig.. =)


-2kg!

allready.

PAGE???!!!!

snyggt la ? ;)

Bild på mig i "page". Annars är bilden helt sajkoooful!!! hahaha Och självklart kom min ballonger med me..



September 05

Goddag!

Jag ligger fortfarande i min säng, kollar på "so you think you can dance"-finalen! Jag ryser nästan konstant, det är ju sjukt hur bra dem dansar!

Igår då, Bion va ju jätterolig! Sommaren med Göran.
"haha Här med vill jag presentera brudparet för första gången... Annal (anal uttal) HAHA!... Emh Ann Al!" Shit.
Har4 ni sjuk humor kommer ni skratta över det mesta, för den va galet skoj! Det blev även bara en vatten till bion, oj vad roligt haha, men är inte sugen så det är skönt, då ska jag inte gå till spillo med det.

Efter det drog jag hem, bytte om lite, tog på mig heels sen drog jag tillbaka till stan med Hanna. Vi drog till pims, tyvärr körde ju jag så jag unnade mig en Cola, och Hanna ett glas vitt vin. Blev bara en massa tjöt. Träffade även Sofia, haha du är ju go! Blev lite Gossipskvaller med henne :)

Sen fick vi gå vid 1, för det stängde ju. Så vi drog oss hemmåt, jag somnade till Beck.

Idag nu då, det blir nog att träffa folk senare ikväll. Kanske ta ett glas, men vi får se. Jag ska nog börja plocka ner sakerna från mina väggar idag för ska fixa mitt rum imorrn. Det ska bli vita väggar :)


Bild på en väldigt go kräfta igår!

Hörs snart!

Bio och nu vidare till pims! Ses där!

Japp det räckte =) hörs sen.


Projekt dag 4 - träning och hälsa

Hmm.. Min träningsvärk börjar trappa ner, men ljumskarna värker sönder, så det är svårt att sätta sig ner, och det ser typ ut som jag bajsat på mig när jag går! haha sexigt =) Men tyvärr blev det ingen träning idag, skulle dratt med Hannisen, men hon var tvungen att jobba och jag låg så gött i Jennies säng tror jag det var så vi slappa vidare, vilodag idag med andra ord!

Snart blir det megamiddag, mums. Potatisgratäng, kräftor sallad och massa vitlök! haha, passar bra ihop va?

Sen blir det fix, för ska dra mig in till staden, förbi min andra del av familjen, pappa och bror, sen blir det bio med världens bästa Caroline! Ska bli sjukt kul, för har alltid velat se "sommaren med Göran", så blir nog skoj!

Efter det får jag se om vi drar vidare på något, eller om jag drar hemmåt mot Ryd igen.

Juste, Hanna lärde mig massage igår! Äntligen kan jag några grepp, haha, för har aldrig fattat hur man gör innan!
Hoppas du har det bra på jobbat gumman! Tänk på något kul så går dagen säkert fort!

Vilka vänner jag har, så älskade. Saknar dig Krus, snart kommer du hem! <3

Haha, vilket projektinlägg!
Men ska i alla fall hålla mig borta från godiset ikväll! I så fall får det bli något naturgodis, men ska hålla mig ifrån allt!

September 04

God morgon bloggen!

Nu sitter jag här i min säng med min syster i mitt knä. Vi ska ner till henne en stund, sen ska jag hämta Hanna och dra o träna idag igen. Känns faktiskt lite bättre idag, men men.

Sen ska jag hem fixa lite inför kräftskiva här hemma med familjen! =)

Så vi hörs senare! Wish me good luck :)

Ps. Har tagit på mig lite BUS, haha får se vad Ruth säger idag, hahaha =) Ds.

Projekt dag 3 - träning och hälsa

Ja nu är det tredje dagen på detta roliga och förhoppningsfulla projekt! Idag har jag börjat känna en träningsvärk. Har ju inte tränat på hela sommaren så det är ju förståndligt. Men idag drog jag tillbaks till gymmet för att det är ju bästa medecinen om man har träningsvärk! Trodde jag ja, visserligen stretcha jag inte efter så nu kan jag knappt gå! Haha, bra jobbat Jess! Men men det är ändå grymt gött o ha sån jävla värk. Då vet man att man gjort något bra. Men å andra sidan att man är grymt otränad!

Dagens mat då. hmm, jag har ju ingen rolig fantasi men.. Har ätit soppa igen! Aldrig brukar det bli så, men mamma gjorde mycket, och den är så grymt god så övervägde det och det blev en dag till. Sen även 3 knäckebröd med ägg och paprika på, sen 2 koppar grönt té.

Men fy fan vad jag svettades idag! Aldrig gjort det så mycket innan, fan då älskar man att träna. Det var kondition o styrka idag. Och varför strecha jag inte? Nu behöver jag typ en assistent till allt jag gör! Haha.
Men det tas bort imorgon! För imorgon blir det tillbaks igen, måste få kroppen varm, måste mjuka upp musklerna och strecha, töjja ut!

Hepp, undra om det blir natt-té idag igen med Hanna, hon lär ju få massera lite, för hon har gått kurs på de! Nä men nu tjatar jag för mycket.
PUSS

Ps. Det har redan visat på vågen Ds.

Drar i väg.

Drar till gymmet nu, behöver träna. Tänka andra tankar.

September 03

Godmorgon! Eller mer Godmiddag! För nu tog jag mig i kragen och gick upp. Ställde klockan på 11 idag för skulle gå upp och träffa Hanna. Men får jag sms och att folk som ringer så jag vaknar blir jag tröttare och måste sova mer.  För det är ett jäkla 031 nummer som söker mamma och Tommy hela tiden, och dem borde vara tröga för det är alltid samma 2 personer som ringer, dom ringer jämnt på morgon när dem inte är hemma. Om dom ringer imorgon ska jag säga till dem. För nu dem senaste dagarna har jag bara lyft på luren så det svaras sen lagt på igen... hihi.

Tänkte dra till gymmet imorse. Men får se hur det blir med det idag. Visserligen är det bäst att träna vid 17 så. Jag drar nog dit.

Annars idag har jag inte något planerat, utan ska bara träffa min syster lite senare sen.

Men nu ska jag bädda sängen! Och juste, har inte ätit något än, så väntar nog tills middagen om 40 min. Sen gymmar jag sen får de bli middag. Me dont like.

Hörs snart igen!

Rihanna naked

Ja, nästan! Men denna gången var det ju ingen floppm utan hon blev grymt snygg.
För Italienska Vouge. Kan ju dock säga att jag känner knappt igen henne på bilderna!









Bilderna tagna från http://msn.com

Så, nu säger jag godnatt igen! =)

Nattäventyr

Ibland måste man rädda sin bästa vän från att begå saker som kanske är helt fel. Men vad vet jag? Jag ska i alla fall nu besöka hennes lya, dricka en kopp té. För oss båda är natten ung. Så vi hörs imorgon!

Godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll/natt.


No words

Vet inte vad jag ville ha ut med den här, men är väl bara rastlös. Haha..


Måste lära mig posa..

Haha, för såhär kan jag inte fortsätta se ut på bild, inte konstigt jag jämnt undviker att vara med på kort!

Kommer ihåg mitt nyårslöfte 2008, att jag skulle vara med på mer bilder under partyn till exempel, men om man ser ut såhär (?) klart man inte vill vara med! Ushaaaa, men det är la mina enormt stora bröst som irriterar mig! Dem tar upp hela skärmen, kortet ja vad som! Inte bra..




HAHA... Men för övrigt älskar jag min skinnjacka!

Projekt dag 2 - träning och hälsa

Nu är jag hemkommen från stan och gymmet! När man fikar, i alla fall jag när jag fikar brukar det bli att man köper något mumsigt, onyttigt till latten. Men idag gjorde jag inte det! Så än så länge, andra dagen håller jag mig, haha!

Sen drog jag till gymmet där jag mötte Hanna! Vi cykla först sen en massa styrka, men va inte nöjda med det utan körde ett afropass med, när vi ändå höll på! Känns riktigt bra nu med gravidmagen man skaffat sig i sommar! Den ska ska ska bort! =) Jag kan knappt röra mig nu, haha, otränad eller vadå?

Nu blir det mat igen, soppa som igår. Så idag har jag ätit samma som jag gjorde igår typ.
Frukost: Två mackor med grönt té.
Middag: Soppa, med knäckebröd till. (Sen middag jag vet).
Blir även ett mellanmål/kvällsmål idag, åt inte så mycket igår, det är dåligt! Aldrig slarva med maten.
Träning: Gym; cykla, styrka och afrodans. Börjar även med mina situps, rygglyft och armhävningar ikväll.

Hmm, vad blir det för träning imorgon? Springa spåret kanske? Sugen på springa av mig lite i alla fall. Får se!



Vet man att man ska ut och fika, gå på bio, och man vill SLIPPA ÄTA ONYTTIGT, se till och ät hemma innan.
Det funkar för mig i alla fall, då är jag mätt och då behövs inget mer. Så ska tipsa mig själv om detta, varje gång det blir något onyttigt tillfälle.


Im Out!

Nu ska det fikas o svettas!

Hörs sen i eftermiddag!

399 kr

Dessa var ju bedårande. Blir till att beställa dem ikväll tror jag.

Hiss eller Diss?


September 02

Godmorgon!

Nu har jag vaknat, innan klockan ringde. Känns skönt, för min signal är otroligt irriterande, när man väl hör den vill man bara somna om. Så slipper den idag.

Vad händer idag då?

Jo vid två bär det av in till stan, där jag ska träffa några tjejer från min förra klass. Känns konstig att säga det  så eftersom vi gick tillsammans för bara några månader sen. Men det är underbara tjejer, så det ska bli skoj. Vi ska ta en fika på Pims, och bara tjöta. För det är vi bra på! =)

Efter det bär det nog av till gymmet om vädret inte blir som igår, för i så fall, uttnyttjar jag det och tar en långpromenad istället! Sen får vi se, ta dagen som den kommer!

Men nu blir det frukost och duschen!

Haha vilka bilder jag hittar, men det är en typisk morgon/kväll. Korta pyjamasshorts o nån gosig tröja!

Godnatt

Nu är klockan way too much. Dags att sova! Imorgon blir det staden som gäller. Och fortsätta med projektet!

Hörs imorgon, senare idag...

Kram!



Haha, men guuud, måste vart för 2 år sen... Alltid roligt med gamla kort!


För många går bort nu för tiden...

Det är många unga som mister sitt liv här där jag bor, och inte för mord utan för självmord eller oftst i trafiken..
Tragiskt att höra hela tiden när något nytt fall hänt.

När man vet vilka människorna till dessa som försvinner är, hur dem måste lida... Själv har jag inte kännt någon som gått bort det senaste, vilket är skönt, för det märks att det är mycket tragiskt att arbeta sig igenom dagen..

Kan säga att min familj har råkat ut för krockar med bilar, första gången fick jag en liten whiplash, men inget mer. Andra gången var som tur jag och min syster inte med i bilen.. Man kan undra vart vi hade slutat efter den kraschen.. Bild kommer nedan. Baksätet var som tur tomt nu, usch..

Osäker, det är vad jag blir..


September 01

För övrigt idag vaknade jag vid 10-11 vilket var jobbigt för har varit trött hela dagen.
Jag ska snart ringa o väcka min syster, vi ska ut o gå spåret tänkte vi. Ska ju bli skönt.

Först nu ska jag kolla klart på femman, sen måla mina naglar. Förstärkande, grymt bra!

Gammal bild på mig, men saknar lockarna lite:)



Projekt dag 1 - träning och hälsa

Idag började jag med detta. Vi får se hur länge jag klarar mig. Men jag ska fan inte sluta.

Dagens mat än så länge.

Frukost: Flingor och två mackor plus Grönt té.
Middag: Soppa, med potatis o köttfärs i.

Dagens motion: Jag har städat rummet, svettigt blev det. Ska gå ut och gå senare ikväll med när värmen sjunker.


Klar, och kan nu börja blogga här.

Sådär ja, nu är det mesta klart från flytten från metrobloggen.. Ska bli gött att komma hit.
Ska bara fixa klart min header. Får se när den blir klart.


Ligapremiär!

Japp, då börjar det! Ska kika på detta nu... GoGoGo!

Bacelona mot guldet igen...Det gillar vi!

 

Två titlar redan nu, små dock:

- Spanska supercupmästare

- Europeiska supercupmästare

MER BLIR DET!!


HAHAHA!!

Ruth säger: (plastfarmor) - Jessica bli BLOND, du är en blekfis i svart hår! Jag: Men jag trivs bra i mörkt, kommer ha det. Ruth: Nej men du är ju såå vit! HAHAHAHA snart 80 år dååå:D Får väl sola lite för hennes skull =D

Christmas 2009

HAHA galen idé. Tvärtemot alla andra. Höst är en början på mörk period, då kan man träna. Goodie. Undelättar för mig och min kropp.

Beach 2009 är nu Christmas 2009! Mohaha!

Jag har under 3 dagar druckigt Grönt Tè. Så det blir att fortsätta med.
Stegvis komma igång. Och kommer skriva ALLT på bloggen!

 

Googlebild.

Men i alla fall, Helt ärligt så är inte jag någon som är narkoman i vad det gäller träning. Jag är inte heller den sunda typen som bara äter nyttigt. Så allt kommer ta tid.. Lång tid. Men det får det ta.

Detta är mitt projekt, och som överallt måste projekt fullbordas.


N°123

Trycket ska egentligen vara vitt, annars sitter det på ett vanligt ribbat linne från hm.


Augusti 31

Japp nu är man uppe på benen, valde att vila ut en längre stund idag.
Jag ska nu laga en ordentlig frukost med ägg och hela köret, är mycket sugen på det. Inte ofta jag äter frukost. Mycket dåligt. Senaste har det typ bara blivit ett Riktigt mål om dagen.. Sen nåt tugg på kvällen. Inte bra.

Ska även lägga in bilder på nyköpta grejer Jag köpt.

Återkommer :)


har varit för mycket nu..

Men kan säga att jag fick en ny kusin igår klockan 12.00 =)

Söt söt söt :)

Och att min mamma fyller år idag! <3

 

Så tuff!

Ska ner till Jennie nu får se hur länge jag blir kvar..


Justeeee!!

Barcelona vann sin "första" titel om man kan kalla det så i söndag.

Sköna lirare dem där hehe=) Love’em..

 

Underbaringen Messi gjorde 2 mål, och Zlatan börjar komma in i laget nu, men byttes ut och då kommer Bojan in o gör ett riktigt skönt lekmål! Hihi äääääääääälska Barca!

Rast typ..

Nu har jag och Hanna gjort klart vårt första jobb. Så nu är vi hemma hos mig lite tills nästa jobb kommer lite senare på dagen =) riktigt skönt att ligga o slappa! haha.

Jaja, nu ska vi umgås! Verkligen slappa tills vi ska börja hårdjobba igen!

Vi saaajzzzz!


Jobb sen myspys på pims =)

Japp, nu ska jag jobba, får se till när, sen hem duscha fixa sen in till stan och träffa min kära vän Jessica:)

Ha en bra dag!


NELLY.COM KAN DRA ÅT ....!!!!!

Det är inte första gången jag hör dem gör såhär, men trodde inte på det, men jo ta mig fan visst så har dom lurat mig med! På 600 kr!

Jag tänker fan inte låta detta sjunka ner i sanden, nej nej dem ska få!

Älskar annars hemsidan men att dem gör såhär mot sina kunder är oacceptabelt. ’Jag skickade tillbaka varorna men inget hände, så skrev jag, dem bara, du måste ge oss till kontonummer. Bra upplysning av dem att till att börja med, sen kommer det ändå inget, dem säger dem satt in på fel konto? JAJA, fan vad arg jag blir...


Jag har fått jobb!

Men säger inte som vad, med vad... hihihi =) ;) thats a secreeeeeet!!

 

Visst är jag söööt? =) Haha det värsta är att jag har så brist på bilder att när jag får en ny bild lägger jag upp den på 40 olika sidor.. Ne men ni fattar..
Så.. Hörs snart!

Götet

Tidig morgon igen, börjar kännas som man  går i skolan igen.. Men idag ska jag till Göteborg med min storebror, vi ska hämta vår pappa. Så det blir en liten tripp dit =)

Magiskt

Ikväll ska jag se när mina kungar går ut på planen igen!
Men nu är allt så mycket bättre, Zlataaaaaaaaaan!
Det magiska är, att min favorit har alltid varit Zlatan och mina ögon är fastlimmade på Messi. Dem två ihop är just det, magiska

Detta om att Zlatan skulle flyttas till Barca höll jag fast vid väldigt länge!
Dem flesta sa "Real kommer han till", "Nej han stannar".
Men nu är han som jag sa i Barcelona!

And Im so happy about it


Sunshine och shopping

Idag är jag uppe tidigt, ska till stan och kolla lite sen förbi min bror och hämta mitt cv o allt det där sen hem, meka med det och in till stan igen! Så fullt upp ett tag:) men får ta det lugnt ett tag till här i sängen innan sminket ska på!

Så såg jag även på vädret att det ska bli fint väder nu kommande dagar, så ska allt sitta ute sen när jag fixar och donar, med mitt framtida papper!

 

Hörs sen!

Rummet blev underbart!!

Japp såhär blev det, efter att ha grejer överallt blev det mycket rent och fint. Ska måla om rummet nu till vitt med så blir det stilrent och mer i min smak som jag vill ha det. Allt som ses på sängen är typ från ikea.
Love it! =)

Inredning hemma

Jag var ju på Ikea igår, därför inget uppdaterande, jag shoppade För mycket. No money.. Men i alla fall, sov inget i natt för måste vända tillbaka dygnet.. Så åkte hem från syster runt halv 6, galet jag vet!! Sen kolla en Beckfilm sen så var det bara att börja städa, ( och då var jag SJUKT trött!!) men jag började rensa ut ALLA skåp, garderober, Allt! puuuuh, det var jobbigt, och efter drygt 3 h kunde jag dammsuga... Så rensningen tog tid.

Sen inredde jag, gjorde om rummet lite, och är super nöjd! Sängen ser sååå skön ut nu!


Lägger in bilder snart!!

Nu ska jag faktiskt vila lite, ska ställa klockan om jag somnar, för ska inte sova bort dagen.

Hörs sen!:)


Det här är jag, Nu.

Japp, svart/brun hår. Börjar trivas bra i det. Blond, kasta dig i väggen!

Middag med pappsen.

Fick jag gå upp tidigt för min del, vid 12. Okej det är sent men har man vänt på dygnet som jag så brukar jag gå upp runt 3 haha.

Skjutsade pappa till träningen, sen åkte vi in till stan och åt en jättegod middag på helensgården.
Sen skämde han bor mig genom att köpa massa saker som jag behövde, det är alltid kul :)

Nu är jag hos min syster, ska beställa bioplatser, för det blir bio ikväll. Bjuder henne, gulligt va? haha. Får se om det blir gentjänst nån gång! haha!

Hörs sen!


ska sluta nu!!!!!!

Jag skiter i vad nu, sista dagen jag kollade mig i spegeln som en människa som inte tar hand om sig själv. Detta ska bli ordning nu. Fuck it.

Mc, pizza, kakor, cola allt allt är bara skit som byggs större på min kropp!
Ett steg i taget. Det är vad jag ska göra.

Om jag slarvar kommer jag ge mitt bankomatkort till min mamma.
Fully agreed!

Okej, ska sova nu, för blir troligtvis Jönköping imorgon bitti. Kommer gå upp vid 7.

God natt.


HUR SKA ALLT NÅGONSIN BLI BRA????????


ÄGG-inpackning..

Det är vad jag ska ta i håret nu..

Äggulor - 15-20 min - skölja ur.


Dålig update..

Har haft massa för mig, och har helt enkelt inte hunnit uppdatera. Men nu är det lugnt igen. Jag var nämligen i Göteborg i helgen, och igår var jag inte hemma på hela dagen, och var för trött för att skriva när jag kom hem.

Vad som hänt dessa dagar?

  • Varit i Göteborg med Jennie Carina o Carinas pappa.
  • Jag vann på bingo, det var lite pinsamt.
  • Vi åt ute en hel del.
  • Vi har haft jättekul!!
  • Jag har nu också, SVART HÅR!

Tänka sig va.. Aldrig haft. Mitt var solblekt. Det blev svart. Mörkbrunt men blev svart. Jaja... Vänjer mig. Här får ni se en bild. Vet ej vad jag gör med min mun, ibland blir den helknäpp.

 


Långt ifrån..

Need some help.

 


Hampus, välkomen till världen


Mysdag i tidaholm.. igår.

Detta vad var vi gjorde igår. Sedan var vi även ute ett tag igår plus tog det lugnt hemma hos henne med. Kollade även Paradise Hotel, så skoj!


Todays

Har även idag legat och segat i sängen fram tills nu.
Jag har kollat Jims värld, det är ju så skoj! Och nu ska jag faktiskt äta mitt första mål. Blir en frukost, lunch. Får se vad som bjuds.

Senare idag, så ska jag fixa klart mitt rum, och även ha en Ice Age-dag. Men det tråkiga är att dem är på engelsa, jag tycker inte det är lika roligt då. Menmen. Får väl gå.

Sen får vi se vad som sker...


Tipsa mig

Jag vill se på någon film som är så sjukt bra, grym, vacker... Att man vill se den om och om igen! Finns det någon sådan? tipsa.

Jag älskar ju Beck, finns inget bättre. Men just nu söker något annat.

Best of Gunvald Larsson! Haha går inte sluta skratta


borde göra..

Borde Städa mitt rum! Vilket jag ska göra nuuuuu!!

Har sovit hela dagen, därför ingen uppdation.

bläää..


borde göra..

Borde Städa mitt rum! Vilket jag ska göra nuuuuu!!

Har sovit hela dagen, därför ingen uppdation.

bläää..


i will always love you...

Hemkommen från Carina, har varit en lugn men ändå rolig kväll. Fullt med kortspel och skratt gör det en kväll mycket bra. Vilken familj. Älskar dem.

Nu ska jag vänta på att paradise hotel börjar sen blir det godnatt för mig.

Inget bra uppdaterande idag, men så kan det bli.

Puss och Godnatt.

Somna och koppla av till dena magiska röst som Whitney har.


Texas Holdem

Ska jag böra spela nu på Facebook! haha

wish me good luck! kan behövas..

hörs snart! :)


Då och Nu

Ja igår så drog jag ner till Jennie, med lite folk kollade vi på film och så. Dem drog vid 1 när jag och Jennie typ sov, haha stackars. Sen sov jag och hon 12 timmar och är nu vakna igen.

Nu. Vi sitter och lyssnar på Kymani Marley.

warriors

Nu vet jag inte vad som sker, ska nog hemmåt snart till mig umgås med min familj, som jag aldrig gör.

Hörs senare.


Jag hatar att jag älskar dig.

Hmm, idag har det varit en rutten dag. Vet inte om den kan sluta bra.

Men ibland kommer det upp så mycket att man bara vill lägga sig under täcket och försvinna! Förändras människor efter man kännt dem ett tag? Förändras man mycket genom åren? Ingen aning, men det har dessa gjort.

Jag ska vara helt ärlig, Ibland vill jag bara radera ut dig. Hemsk jag är, men det är så jag känner. Men finns så mycket minnen att det funkar inte, så helt enkelt får allt rinna ut i sanden av sig självt.. Är man två människor, går man inte hem hos mig, snackar man skit, funkar det vekligen inte.

Esch.. Sorgligt nog. Man mister så många människor att man undrar inte om det är fel på en själv. Är jag för kräsen? Gör jag allt fel? Kan man inte bli älskad om man inte älskar sig själv? Jag vet inte.
Har inte misst direkt någon så, en bara, men tro mig, jag börjar växa ifrån en vänskap som jag aldrig trodde skulle dö ut.

Om man väl börjar med något problem fortsätter det bara. Alltid så.

Nu ska jag försöka liva upp stämningen för mig själv. Men konstigt nog känns som jag alltid säger "förlåt". Vet inte, har väl fel där med...

Böla mer tänker ni, men ibland testas man.


VIDRIGT!

Bild tagen från aftonbladet.se
Vem väljer och se ut så?

säng film och nyponsoppa

Idag blir det lite som kan vara en söndag. Fullt med slappande.
Skulle åkt till Gbg egentligen men kommer inte upp.

Ska nog kolla någon film och dricka nyponsoppa!

SAKNAR SOLEN! vart är den?

GE MIG DIG!

Finns det någon som är lika sexig som honom? Tror inte det!


mäktigt!



Sarah är så otroligt grym! Vilken röst den kvinnan har.

Uppdaterar mer sen. Är nämnligen på kalas.
Igårkväll var en sjuk en, kan säga att jag har minnesluckor.

Nyköpt!


9,25-19,30

Är vad som gäller nu sen är jag ledig! Då blir det vin! Ett bra tag sen.

Hörs ikv. Puss!


kvällsmys

Efter att jobbat en hel dag ser man röten ut. Men vad spelar det för roll när min syster fyller 17 år! Imorgon blir det mer röj!

Godnatt kära läsare!


dresses I like!

www.nelly.com och www.hm.se hittar du dessa juveler!

Faller någon i din smak?


Uppmuntra någon i regnet, det kan göra en hel dag.


Jag känner mig sååå enormt snygg på jobbet... Så ofräsch.


Denna söta godispåse fick vi i attraktion idag, plus rykande het oboy när vi stod där och jobbade i kylan. Det gjorde i alla fall min dag. Komma och muntra upp en när man fryser.

Godmorgon svininfluensan..

Nu är jag uppe på fötter igen, samma som igår, ville ligga kvaaar. Sitter här och fryser. Men är ju halvt naken med!

Och jag drömde om den där jäkla sjukdomen man kan få, svinan!
Så självklart när jag vaknar har Stockholm nu drabbats, och jag som troligtvis ska dit nästa vecka... Visst hur stor procent är det att jag får den? Men ändå, jag har otur när det gäller sånt där. Och jag känner inte direkt för att ligga med en extra lunga.. Det verkar så hemskt.

Nej nu tjatar jag som vanligt. Men har så mycket att säga.
Får uppdatera efter jobbet! Vi hörs runt 20.00! HELG.. för er ja!


Nana kudden

Time for bed! Good night :)

 


Hittade denna sten, ett hål i som ett hjärta, måste betyda något.
Ska drömma om min favvo!

Stora bröst du också?

Har du med problem att hitta en fin bh bland de små söta som finns i dem flesta klädebutikerna..? Jo samma problem här, jag tror det var typ 2 år sen jag kunde köpa en bh från hm till exempel.
Problemet är. Små bh - billiga Stora bh - dyra. Oftast så. Det är jobbigt. Att behöva lägga ut en 500ing på en bh. Men nu tänkte jag då, eftersom vi med vill vara fina under tröjan så tänkte jag lägga ut några små söta bhar, och ja, dem kostar..

Nypiercad! =D

Jag hade inget att göra, och dum som jag är hitta jag en nål..
Och ett nytt hål blev det! I örsnibben :)
Nu har jag i naveln, tungan, i örat(i brosket), öronen, och i snibben. Hade även i näsan. Men tappar den hela tiden, jobbigt och hålla koll! 

ps. Nyduschad, så blött hår, inte flötigt! ds.


Blöt men rik

Japp, nu är jag hemma från jobbet. Känns skönt. Ta på sig rena, torra kläder! Men man får tänka positivt, man får pengar :)

Nu ska jag ner till Jennie, vi ska kika tv, sen ska jag hem igen för att sova :) haha. Carina ska med också! ska bli en trevlig kväll <3

Hörs sen!


Mamma... jag vill inte.

Jag kommer ihåg när man var liten, när man vägrade saker. Man hade hundögon och kan väl säga föräldrarna var ganska lättlurade.

Önska jag var så liten nu, för idag känner jag faktiskt inte för att jobba. Just idag ville jag bara ligga hemma i sängen under det varma täcket. Just idag ville jag sova till 12. Men får vänta några dagar med det..

god morgon på er alla!


Ångesten överflödar..

Brukar ni också ligga och fundera på kvällarna? Kanske över vad ni gjort idag? Eller om något underbart har eller ska hända?

Det är väl vanligt, men i mitt fall handlar det om Ångest.

Ett väldigt starkt ord i mina ögon. Det påträffar i princip varje kväll hemma i min säng. Mina tankar flyger ut i luften greppar tag om sanningen och kommer tillbaka in i mitt huvud, som sedan bildar en ångest inom mig. En ångest över vad jag gjort idag, vad jag borde gjort, hur jag ser ut och hur jag borde se ut till exempel. 
Jag kan inte heller hindra ångesten över jobb, pengar, lycka med mera.
Att varje dag tänka, hur länge kommer jag klara mig från att inte be mina kompisar om pengar som jag inte kan betala tillbaka för att jag har 100 000 i skulder. Detta tror jag inte kommer ske, men ibland finns sjuka tankar eftersom att man vet ju inte hur länge dessa dåliga jobbtider håller i sig. Om jag får ett jobb jag kommer trivas med. 

Störst ångest hos mig, att jag inte kan ändra på mig själv. Även fast man ska vara nöjd med sig som man är, såhär blev jag skapad, jag är unik. Jag tänker dem orden OFTA, men inte stiger mitt självförtroende. Genom detta börjar jag tänka, träna? Men jag vet att mina mål är så stora att jag tappar motivationen för att man vill vara där nu. 

Jaja, jag hoppas det bara är en ungdomsgrej. Att jag mognar upp nu när jag snart fyller 20. För orkar inte med dessa problem. Det hindrar mig från många saker. Dem viktigaste. 
Något som är mer jobbigt, är att jag håller allt för mig själv. Jag visar inget. Så om nu någon av nära läser, ni kommer aldrig märka när jag har, hur jag mår. För det är en sak jag lärt mig själv. Att dölja. 
Man gör det negativa istället för att bearbeta bort det som är negativt.


En bild jag tog förra året då jag mådda ganska dåligt inom mig. 
Skrev även några ord.

I hate my hair
I hate my look
I hate my mirror
I hate my days all alone
I hate the things I do
I hate everything
I pretend to hyde
with my fake smile

Men nu får det räcka, låter kanske sjukt, men är serriös. Hepp, ska försöka sova, har jobb imorgon. Ska somna till sällskapsresan, den får mig på gott humör.

God natt, sweet dreams!

Ångesten överflödar..

Brukar ni också ligga och fundera på kvällarna? Kanske över vad ni gjort idag? Eller om något underbart har eller ska hända?

Det är väl vanligt, men i mitt fall handlar det om Ångest.

Ett väldigt starkt ord i mina ögon. Det påträffar i princip varje kväll hemma i min säng. Mina tankar flyger ut i luften greppar tag om sanningen och kommer tillbaka in i mitt huvud, som sedan bildar en ångest inom mig. En ångest över vad jag gjort idag, vad jag borde gjort, hur jag ser ut och hur jag borde se ut till exempel. 
Jag kan inte heller hindra ångesten över jobb, pengar, lycka med mera.
Att varje dag tänka, hur länge kommer jag klara mig från att inte be mina kompisar om pengar som jag inte kan betala tillbaka för att jag har 100 000 i skulder. Detta tror jag inte kommer ske, men ibland finns sjuka tankar eftersom att man vet ju inte hur länge dessa dåliga jobbtider håller i sig. Om jag får ett jobb jag kommer trivas med. 

Störst ångest hos mig, att jag inte kan ändra på mig själv. Även fast man ska vara nöjd med sig som man är, såhär blev jag skapad, jag är unik. Jag tänker dem orden OFTA, men inte stiger mitt självförtroende. Genom detta börjar jag tänka, träna? Men jag vet att mina mål är så stora att jag tappar motivationen för att man vill vara där nu. 

Jaja, jag hoppas det bara är en ungdomsgrej. Att jag mognar upp nu när jag snart fyller 20. För orkar inte med dessa problem. Det hindrar mig från många saker. Dem viktigaste. 
Något som är mer jobbigt, är att jag håller allt för mig själv. Jag visar inget. Så om nu någon av nära läser, ni kommer aldrig märka när jag har, hur jag mår. För det är en sak jag lärt mig själv. Att dölja. 
Man gör det negativa istället för att bearbeta bort det som är negativt.


En bild jag tog förra året då jag mådda ganska dåligt inom mig. 
Skrev även några ord.

I hate my hair
I hate my look
I hate my mirror
I hate my days all alone
I hate the things I do
I hate everything
I pretend to hyde
with my fake smile

Men nu får det räcka, låter kanske sjukt, men är serriös. Hepp, ska försöka sova, har jobb imorgon. Ska somna till sällskapsresan, den får mig på gott humör.

God natt, sweet dreams!

Kvällens outfit

Hmmm.. Blev inte någon bra bild, har legat och vilat så ser ut som jag gör, men skulle ta en sådan idag så tog utan huvud. Bäst så.
Bättre nästa gång!


Strumpbyxa, svart, maxi (5-pack) urbilligt 39,90;-
Kjol, svart (under blommiga), GT.
Blommig kjol, H&M, dock för stor..
Linne, svart, H&M


Söta spets

Jag älskar verkligen att shoppa underkläder, eller ja, kanske inte gör det så ofta men det är ett nöje när jag gör det. Fast helst trosor då, inte bh, har stora bröst så man har tappat lusten lite på att kolla om någon storlek i affärerna passar! Men trosor :) Köpte några igår på REAN!


Tai pak med familj

Nu blir det mat och sällskap klockan 19 på Tai Pak, kinesisk resturang. Mums älskar sådan mat! Blir nog räkor, kyckling eller grillspett. Men får se, något gott blir det!

Vi hörs efteråt :)


Nya pumps!

Dessa ljuveler kom hem till mig igår! I love them! 13 cm.

Oanvända dem här med. Så lätta och gå i, fast det är 13 cm!

Studentskorna, men dessa måste jag lära mig gå i! Sjukt snygga!

Uppdatering


För övrigt vill jag ha lite sol igen tillbaka. Regn är inte kul.
Jag ligger och solar på bilden förra året.

Sunshine

Nu har jag vaknat efter att jag la mig vid 5 igår, sjuk tid men så blev det. Nu sitter jag ute med min familj på altan, där vi äter ett mellanmål innan vi drar vidare till Thai Pak.

Snart ska jag sysselsätta mig med sminkning och hår. Får se hur resultatet blir. 

Vi hörs strax.


nattens ord


Innebär just nu godnatt för mig, har haft en underbar kväll hemma hos carina, har lärt mig en hel del assyriska! Det ska läras in nu.

Imorgon kanske det blir tidig morgon, för att dra vidare till Falköping med Jennie, och äta ute med hennes släkt. Sedan hem och äta med min familj plus sällskap. Men får se om jag är sugen på att äta ute två gånger.


Min favorit. Akon - Freedom ♥ Lyssna och njut.

Sov gott


Zooo

Gud va fina djur är alltså. Helt sjukt. Jag ville bara hoppa in i lejon och tigerburen och krama sönder dem, men då hade jag ju blitt en god köttbit. Men det var en underbar dag. Här kommer bilder i mängder, enjoy!


Jennie och jag i bilen på väg ner.

Vi igen i bilen..

Jennie närbild, min specialitet.

Så söta vi är. Bästa systrar.

Vi har det bra, vi är bak i bilen...

Amen hej glad och hej sur.

I like it crasy.

Finally the laast one :))

Skinny. Flamingos!

Har aldrig sett detta djur! :) Bonga/Bongo hette den! Skitfint.

Min söta mamma och plastpappa. Ni är underbara♥♥

Naaaaw, så söt!!

Tänk om man skulle vara stenen, hej platt isf. Men gosh så fina.

Fick till en skön bild! Hello ernst.

Klockrent!!! hahaha

Det där kan vi kalla häck! :)

Kolla snorren! hahaha

Hittar ni något mäktigare djur än denna säg till!

Sälarna:) hejhej

Fick med en till närbild, vackra Caroline♥

Jennie! haha
I like

Tog massa på pingvinerna, men räcker med denna, soft den flöt.

Wooooow, älska, vill bara krama!

Mattime!

Även för henne:)

Så underbar! Önska man fick krama sööönder ♥

På väg till badet.

Lite lek, såååå fina!

Kramkalas!


Sjukt söt! Född i januari.

Lek här med:)

Björngo!

Haha kåt bebis! Satte typ på 3 grisar! hahaha 
Det var några av alla mina bilder! Skriver strax igen. Har glömt massa under dagen.
Puss

Have a good night

Nu ligger jag här i sängen. Syster sover över. Och imorgon ska vi till Borås djurpark och kolla apor o elefanter. Haha. Ska bli mysigt att gå där en heldag med familjen.. Hoppas bara det inte regnar.

Vad har jag gjort idag? Emmh.. vakna runt 3. Sen va jag bara hemma tills ganska sent in mot kvällen, då jag träffade Jennie, min syster alltså, Carina o Becka. Vi tog det lugnt i vårt lilla ryds centrum. Mysigt värre.

Vi kollade Beck innan med. Borde lägga upp ett videoklipp på min syster, där hon härmar mördaren. Haha det va kul! Men vi får se..

Jaja, nu har jag tråkat ut er. Godnatt!

Syster och jag, och nej vi sminkar oss inte så. Det va ett tema på krogen! Skulle vara Djävular. Älskar dig.

Home sweet home

Zlatan i Bareclona, lite som en dröm! Och nu är den besvarad. För enligt mig är Zlatan kunglig. Tillsammans med Messi på topp kan det bli mäktig fotboll. Ska kolla hans välkomnade nu 18.25.
ÄlskaÄlskaÄlska!

Sen bär det av till Carina, om dem inte stuckit :) haha.


Falsk bakis..

Jag är så trött som jag brukar vara när jag festat fast nog fan lite mer... Jag är sjukt seg, och mina ben värker. Och jag står bara upp på mitt jobb med.. Stackars ben idag!

Men oj så kul det var igår. Jag och Jennie lärde oss en ny dans som gick som på rälsen efter ett tag. Jennie lärde sig snabbt, men jag va bättre sen.. hihi.. haha.

Jag har inte orkat äta frukost än. Blir en frukt och en Stor kaffe. Så jag vaknar till.. Hoppas jag inte hade sån otur som igår.. Sjukt mycket fel. Inte med serveringen utan under hela dagen, saker som gick emot mig. Då ville jag bara stänga in mig i något rum och skrika! Så arg!

Dagen efter kort, idag... Hejs!

Banta för fan!

Klart jag är det, när jag ska servera typ 500 pers jag typ inte sett förut? Haha. Kan bli skoj.

Jag är inte nöjd med min outfit.. Men ska ha svart vitt på mig, och antingen en pluffsig spetskjol eller tajt. Båda ser itne ok ut! Sanningen är den att Jessica Carlström måste BANTA! Jaja.. Det är ju det jag ska uppdatera er om här, om jag lyckas.. Får väl se.

Nepp, nu väntar jag på att vi ska åka dit. Hade gött så länge!


Jag har alltid tur, ibland.

Idag skulle jag gått upp tidigare eftersom jag tänkte ha fixat mig till bröllopet.. hepp.. försov mig, eller råka trycka på fel knapp på mobilen.

Vaknade mitt i mardrömmen jag drömde. Hatar typen av sånna här drömmar. Denna var lite verklighet i. Men ska inte nämna något, för det står mig för nära hjärtat. Men på den tiden var jag rädd, som i drömmen.

Nepp, nu ska jag laga någon middag jag ska ta med mig till jobbet, försöka hinna fixa mig... Alltidalltid när jag ska göra något, eller vill något, händer något! Som nu. Sov fööör länge. Jaja...

Saknar mina familjemedlemmar mycket! Pappa och bror som bor någon annanstans, eller a i stan. Och mamma som jag bor hemma hos. Det är så tomt när dem är borta. Dem kommer hem imorgon. Ska faktiskt bli skönt. Saknar henne något så enormt. 
Haha, hur ska jag klara mig att flytta hemifrån?

Nepp, ni får ha det så bra!


Godnight babies!

Nu ska jag sova, för sent som vanligt när det är jobb imorgon!

Imorgon ska jag även försöka sluta tidigt, för ska jobba på ett assyriskt bröllop! :) Ska bli jättekuuul! Älskar sånna bröllop, till skillnad från ex, min mammas, det var typ runt 50 gäster, här är det höga siffror, runt 500? Skoj!

Här är en bild på min mamma och Tommy. Plastpappa, hennes man, vad ni vill :) haha. Från matfestivalen -08. Som jag älskar min mamma, hon är värd allt.

Ska somna till en film, det är skönt och avkopplande.
She’s the man :) underbar film. Och Channing Tatum är så sjukt sexig!


Bild tagen från http://photobucket.com

Later!


SATC2!

Längtar så mycket tills den visas. Som ett litet barn på julafton. Jag älskar Sex and the city!
Och vadå Jordan ska Kanske vara med! Visserligen kan det vara kul.. Men att hon är med, känns som att hon kommer ta mycket uppmärksamhet fast hon har en biroll. Men ändå, med dem brösten så! Men tror dert kan bli skoj, allt med SATC är bra!

Men kul att det är nästan ETT ÅR kvar tills filmen visas.. 28 maj -10.

Bild tagen från http://hollywoodcrap.com


Myspys

Nu är jag henkommen från jobbet. Ganska slut. Som vanligt. Jobbigt och stå i värmen och släppa in och ut folk ur karusellerna.
Menmen får tänka pengar helt enkelt :)

Innan jag kom hem drog jag och Jennie o sa hejdå till Jacko som ska vara borta fyra veckor i syrien. Kommer sakna honom grovt. Han har verkligen blivit ev bra vän. Hade bäst där nere.

Och nu så är jag och syster hemma hos mig, vi eller jag har lagat fredagsmat som innebär kyckling o pommes! Unna sig. Till det kollar vi på tv, "snålvatten och jäkelskap". Avgudar dem filmerna! haha Dag-Otto är såå rolig!

Jag uppdaterar snart igen! Sorry om jag varit seg idag, men fanns ingen direkt tillfälle på jobbet idag. Får bättras tills imorgon.

Hörs senare!


Näsblod..

God Morgon!

När jag vaknar upp känner jag en äcklig känsla i munnen, i detta fall inte morgonandedräckten som man får, utan näsblod! Fy.
Som tur är hade jag legat rakt så ingenting hade kommit på kudden. Nu sitter jag här med papper i näsan :) haha. 

Well. Nu blir det en frukost bestående på flingor eller gröt, för att komma igång! Jag är ingen morgonmänniska, så behövs piggas upp.

Kommer uppdatera genom mobilen nu på jobbet. "Sms-bloggat" snyggt liksom! Jaja, det får funka! Annars är jag hemma runt halv 8 ikväll, halvdöd.


Bild tagen från http://www.alltforforaldrar.se

Ha en fantastisk dag!


Paradise Hotel

Galet program som jag följer, längtar tills Sveriges version börjar. Men det blir vad jag får banda (spela in) nu när syster är på väg upp. Vi får väl snacka några minuter, sen måste jag hoppa i säng! För ska upp till jobbet imorgon. 
Hämtar upp Jessica, så åkturen blir lite roligare, för vägen dit är sååå tråkig. Bara rak väg. Jobbar på Skara Sommarland :) Trevligt ställe, kul att träffa nya människor hela tiden. Så imorgon blir det jobb mellan 9.25-19.30 ungefär. Långt pass men det fixar man!

Snygg bild va? HAHA (bjuder på den idag) Men som det regnade den dagen och blixtrade! uscha. Då var jag rädd!


Bild tagen från jjessey.blogg.se/

Hörs imorgon!   / Jess


Nybeställt

Beställde detta, plus en väska, diadem o naglack i olika färger!
Inspirerades ur nya katalogen! Mycket fina saker.

Noterar du din budget?

Jag ska nästa gång jag är ledig, köpa en bankbok. Där jag ska börja notera mina utgifter. På så sätt ser jag hur mycket jag slösar, och inse att det inte funkar. Plus att ha koll på vart jag lägger mina pengar.

För just nu vet jag varken ut eller in vart hälften försvinner. Då får man ångest, vilket jag inte behöver nu. Ska börja bokföra med. Hade det som uppgift i skolan, vilket inte funkade inom vårat företag. Visst. Vårat företag funkade men sysslorna vi hade kanske saknas potential till. Men jag vet hur de funkar nu. Så därför ska det bli något nytt i mitt liv! Ta vara på min ekonomi. Gör det samma så slipper ni hamna i lyxfällan. Leva på lyx sedan kronofogden. Ingen glädje alls.


REA!

Skor är bland det bästa jag vet! Jag har otroligt många par hemma. Men mer får plats. Jag var nu inne och kollade ett antal sidor, enbart efter om rean fanns och vad priset låg på nu. Några dyrare sidor, och några mer ekonomiska. Varsegod!
http://www.chapnlle.com/ Grymt snygga skor, lite dyrare.
Finns inte bara skor, utan ett utbud av kläder och väskor med! Besök! 
Gosh! Dessa underbara finns i typ samma modeller i olika priser. Dem jag valt ut kostade 1399;- NU 739;-

Ett par låga fanns också! 1350;- NU 799;-
http://nelly.com Muumms! Älskar sidan, älskar utbudet! Om ni inte kollat där det senaste har ni missat Mycket!
Dessa skulle jag kunna tänka mig, 399;- NU 199;- !
http://www.stevemadden.com Där kan man hitta mycket!
Jag blir käääär! Halvsuddig bild bara men kika in dem själva.
Kostade runt 1100;- NU runt 500;- LOVE!

http://hm.com Älskade sida och affär.

Så söta ju. Förr 298;- Nu endast 149;-
Bara att kolla runt så hittar man sina älskade skor! Enjoy!

Svettigt!

Tillbaka från promenaden, hade turen med mig, det slutade regna ganska snabbt. Det var riktigt skönt. Fast att jag inte skulle gå ut för att träna, gjorde jag 100 situps när jag kom hem. Inte värsta träningen, men bättre än ingenting. Att börja lätt är något jag tycker om, för har en gång, tränat så hårt att jag knappt kunde röra mig, och när jag skulle tillbaka till träningen vägrade kroppen, och det blev så tråkigt, och motivationen hamna i bott. Så 30-50 min om dagen räcker till att börja med. (Gå,cykla,springa med mera, träning som Du tycer om!) Plus vanlig hemmaträning som
- rygglyft, situps, knäböj och armhävningar.

Har ni mer tips på bra övningar hemma?
Jag föredrar dessa i alla fall.

Nu ska jag gå ut och göra någon kvällsmat, sedan blir det tvn som gäller ikväll.

Uppdaterar senare igen!


Milow 'regn

I detta totala kassa väder, behövs uppmuntran. Jag är allätare inom musikvärlden, men denna kan jag säga piggar upp mig. 
Jag ska ge mig ut i regnet, ska bli roligt, på med regnstället och andas.
Jag behöver fräshas upp och bli frisk, då kan det vara bra med nyfyllda lungor utan ansträngning.

Så vi hörs när jag kommer tillbaka, förhoppningsvis inte allt för blöt!

Finns inget dåligt väder,  bara dåliga kläder, oj vad positiv jag lät, för hatar regn i vanliga fall.. haha.

Puss!


Top model 13

Glädjes av att se på Tyras show idag, där hon gick ut med att säsong 13 kommer bestå av tjejer under 170 cm. 
Det ska bli intressant och se hur långt dem kommer med sin korta längd. Se efter om det är så viktigt att vara runt 180 cm.


Bild tagen från eurthisnthat.com

Tyra är för övrigt grymt snygg!


Bad..

Blev inte något arbete för mig idag. Hur mycket sov jag inatt? Ca 2-3 h med den här hostan. Hade nästan högsta nivån på fläkten med för att var så varm. Går jämnt runt och oroar mig över sjukdomar, varje gång när jag blir sjuk. Men det ska nog inte vara någon fara med mig..

Jaja, tråkigt att inte dra iväg att jobba, men det är nog trevligare för kunderna att ha någon som inte behöver höra någon artist som hostar hela tiden. Imorgon vill jag jobba, så ska dricka enormt mycket te idag.

Nej nu ska jag vila igen. Tråkigt nog.

Hörs senare..


Därför vill jag börja om.

Jag har länge velat ändra på mig själv och min livstil. Men har då alltid börjat och sen bara lagt av för att motivation försvann eller att jag var för lat för att hålla igång det jag påbörjat.
Nu snackar jag väl mycket om träning och hälsa. Vissa veckor frossar man i köpmat, andra i sallader och frukter. Måste få stopp på det, eftersom att som nybliven student är inkomsten inte den bästa, svårt att erkänna men så är det. Visst jag klarar mig mycket bra med min ekonomi men om man ska slösa det på sådan fet mat försvinner det snabbt från kontot. Dessutom lägger det sig på fel ställen!

Så nu ska jag motivera mig själv till något bättre!

  • Äta nyttigare, träna mer.
  • Skaffa mig ett ordentligt jobb.
  • Komma in i vuxenlivet.
  • Uttnyttja dagarna till något bättre.
  • Unna mig mer, vill säga ingen skräpmat!

Ja, det finns så mycket mer, vad jag ska göra. Men detta är en bra början. Mer däran kommer till.

Tror ej det blir jobbet för min del imorgon..
Anledning; Hostar kostant. Är varm. Seg.. Kanske får vila den dagen med så får jag komma tillbaka kry sen på fredagen fast jag säkert kommer vara sjuk. Men mindre sjuk.

Det märker vi!

Hade bra!


Nu skriver jag på skoj

för att kolla om det går

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0