091228

Idag har jag varit o shoppat litegrann, blev en varm stickad tröja nya leggins sen parfymer och lite smink. Det gynnas :), Men nu ska jag ta och vila lite, kroppen har sagt ifrån lite idag, den mår inte som bäst just nu.. Får se efter minpowernap.

Tjing.

My lovely shoessss

Då blev dem mina, efter många om och men, presentkort hit och dit.




Dagens musik

Erik Grönwall - 18 and life!



Blir lätt sån lugn musik när humöret inte är på topp!

091227

Ligger här hemma i min säng och kollar bröllopfixaren. Bra film! =)

Kan ju sammanfatta det senaste iaf.. Har mest spenderat dagarna med min käraste. Men annars så har jah firat jul! Med familj och släkt. Även utan någon julkänsla har det varit trevligt:)

Har fått en hel del fint :) Så har varit nöjd. Mest nöjd är jag över ett par sköna tofflor, presentkort och ett halsband. Tofflorna är hur goa som helst, hello kitty. Presentkort på skor! Love it! Och ett halsband som är så sjukt bedårande. Jättefint, helt i min smak. Strass och vitt silver. Sen går det ju inte få nog av lille Teo. Hur söt kan en bebis bli?!

Juldagen började hos Hanna sen bad älsklingen mig att komma till en annan förfest, skoj det med! Sen höll vi tummarna för att komma in eftersom vi inte hade förköp men det gick ju bra. Kvällen blev sen med, trött var man dagen efter! Längesen va det med.

091221

Nyss hemkommen från Göteborg, trevligt, kanske inte att jag sov lite men annars va de ju skoj! =)
Två brudar körde av motorvägen rakt in i väggrenen, inte lyckat, skrotbil nu.. Tragist. Var lite rädd sen.. haha.

Nu blire slappigt! Skööönt:)

Update later! Tjing

Godnatt!

Kollar just nu på fotbollskanalen eller vad programmet heter. Kollade just på Coyote Ugly, den är härlig den :) Bara slapp blir det tills det blir dags att sova. Imorgon blir det Göteborg en sväng.

Hörde med att Brittany Murphy dött. Tragiskt, svårt att tro. Hon verkade inte vara någon som direkt skulle ta en överdos. Men det var ju inte dödsorsaken heller. Det var ju hjärtstillestånd så man vet ju aldrig.. Tråkigt om det bara händer en människa.. Vila i frid.

Hepp, dags för att stänga av datorn. Jag och min lilla snutt ska krypa ner nu. Eller aa spela spel blir väl de vi kommer göra nu ett tag, haha. Sen blir det till att sova.

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt!
Godnatt! :)


Blev ingen make over..

JAG ÄR SÅ LAT!!!

Magen pirrar varje gång jag ser dig.


Dagens musik

Skön:

Hardstyle/Jumpstyle remix



Utländsk:

Rihanna Russian Roulette



Svensk:

Erik Higher


Dagens

Typ så låg det till, fast tog leggins, pälsjacka, höga stövlar.



091220 Man blir så besviken..

Först kollar jag på män som hatar kvinnor och känner, jävlar vilken bra triologi det kommer bli! Sen kollar jag vidare på tvåan flickan som lekte med elden. Jag tänker WOW! Och då blir jag sååå galet nyfiken på den sista..

Igår. Jag gick på den "luftslottet som sprängdes" tror jag den heter.. Men herregud. Tur att mitt sällskap var underbart för filmen var ju inte bra! Blä.. Man blir så besviken...

Men men Godmorgon! Kände att jag borde gå upp nu.. Är lite seg, ont i nacken men annars bra. Idag blir det en makeover i rummet, för när det är städat här sen kommer det se ut som ett helt nytt rum.. Nu är det täckt av kläder i princip överallt..


This is me today



Dagens musik

Nej inte på det viset, men gosh vilken låt. Helt otroligt.. Sjung med vettja!


091219

Godmorgon!

Vaknade vid halv 10, sjukt seg! Men tog tag i mig själv och gick upp. Tog på mig varma tröjan och satte mig i soffan med mina päron och började kolla skidskytte. En härlig sport! Men som alltid när jag kollar på Svenssons så presterar dem inte bra! Tråkigt. Men vi får väl se imorgon hur det går, och vem bryr sig om vad jag säger? haha

Idag så fyller min faster år! Grattis på 55 årsdagen! Kanske drar på kalas. Men ska även passa på att åka GRATIS BUSS idag. För det är något som är i Skövde i helgen så såklart måste man passa på! Fixa dem sista julklapparna lite sådär.

Gårdagen var faktiskt skoj som fan när vi brudar va hos Jennie. Visserligen blev jag som gammal (haha) trött och drog hem vid 12-1 :) Men helt okej kväll liksom. Och Jennie, kära syster, har VÄRLDENS FULASTE GRAN! haha och det gör den så grymt speciell! Världens skönaste gran! haha Vågar inte lägga upp bild. =)

Hepp, nu ska jag allt fixa mig lite, blek som snö, snart mörk som chocklad.

Tjing!

Im out



CLCLCLCL barcelonaaaaaa

Stuttgart - Barcelona
Inter - Chelsea
Olympiakos - Bordeaux
Bayern München - Fiorentina
CSKA Moskva - Sevilla
Lyon - Real Madrid
Porto - Arsenal
Milan - Manchester United


Stuttgart - Barcelona

Tyskar i all ära men har man fått en alldeles för tuff nöt att knäcka. Barcelona, regerande mästare på jakt efter att försvara titeln, vilket ingen har lyckats med tidigare, kommer inte att missa den här chansen att tralla sig vidare till kvartsfinal. Stuttgart kravlade sig vidare i sista omgången i gruppspelet och har haft en turbulent säsong där tränaren Markus Babbel fått sparken och ersatts av Christian Gross. Stuttgart kan säkert få med sig ett resultat på hemmaplan men kommer inte att ha en suck över två matcher. En trög, tysk backlinje... det blir som att släppa in Messi, Iniesta och Zlatan på ett nöjesfält. Zlatan dansar vidare i den här jävla Champions utan problem!

Tips: Barcelona vidare.


MAN SKA ALDRIG VARA SÄKER!


091218

Idag är jag uppe med tuppen! Det är så himla skönt måste jag säga. Har verkligen tröttnat på att sova bort hela dagen. Att vakna nu är ju underbart. Eller jag vet ju inte vad jag ska hitta på under dagen, men det löser sig. Jag ska göra klart julbaket hemma, gå ut på en promenad i iskylan. Sen ska jag laga mysmat till familjen. Klockan 12 måste jag även kolla hur lottningen blir inför CL. Får vi se vilka Barca möter nu..

Munnen kan se konstig ut, men damn vilka blå ögon! Har väl visserligen gjort om ljuset på den men :P haha



Julpynt, julshopping..

..Ja mycket ska till inför jul! Själv ska jag nog köpa mig ett par nya skor, som en egen julklapp =) finns inget bättre än att checka ut med ett par nya shoes! Okej, förutom att plånbokens innehåll krymper rejääält!

Var nyss med familjen och shoppade inför jul. Var bara tvungen att komma ut lite, och närmare jul är det! Wiie! =)

Nu blir det antingen lite julstädning eller bara slapp framför tvn, har en jobbig huvudvärk så.. Lilla lugna.

Tända en massa ljus, stänga fönster, behålla värmen! Jävla kyla!


Julen är här... Snart

Åhhh galet. Känns som förra veckan det var jul, typ, kommer ihåg det mesta av förra. Kanske för att jag, vi inte vågar oss på och prova något nytt? Nej nej samma sak varje jul.

Julskinkan visserligen saknas! Nu ska det bakas!

091217

Förbaskat vad dålig jag är, sitter här och tänker, varför bloggar jag inte för? Det är fridfullt som julen! haha..

Ne men.

Sitter även här och lyssnar på bland annat Amy Diamond och Carola, haha, där av julsånger! Underbart. Måste få stämingen hem till mig och in i mig, för den känslan är ju så underbar! Visst snön är ju inte så kul när den övergår till slask, men måste medge att det ser underbart ut utomhus! Kan inte vara annat än förälskad.


2009-12-07

Nu ska det bli blogg igen. Måste skriva av mig lite. Om vad vet jag inte, men har så mycket känslor i mig att jag känner av ett behov av detta.

Ullared, vilket program, stackars barn som vars föräldrar shoppar så mycket där. Hade inte velat vara dem barnen en timma ens gång. Synd om dem ifs att dem blivit mobbade nu.

Åh, jag vill så mycket, men något som stoppar mig nu. Men bara vänta och se, tänka positivit så att säga..

RSS 2.0